Standardside

Nyt om affaldshåndtering i Gravedona

 Gravedona kommune har siden slut februar ændret på affaldshåndtering, således at affald fremover skal sorteres i forskellige materialer, deponeres i forskellige mindre plastspande, kraftige plastposer og centralt placerede containere.

 Vi er naturligvis klar over, at det kan medføre visse ulemper, men vi beder om, at vi overholder de regler der er indført i vort område, så vi ikke får henvendelse fra Kommunen om fejlhåndtering. Det er helt klart den enkelte aktionærs/brugers ansvar, at man overholder reglerne, og sørger for, at I tilfælde hvor lejligheden lånes eller lejes ud, at man sikrer sig, at information er videregivet.

 Organisk og tørt affald afhentes ved lejlighederne

Organisk affald afhentes på vejen neden for lejlighederne hver mandag og torsdag, hvor spanden til organisk affald sættes ned søndag/onsdag aften, og bliver hentet i løbet af mandag og torsdag. Nye poser kan afhentes på genbrugspladsen, lige før kirken i Gravedona

Tørt restaffald afhentes hver onsdag i de lidt kraftigere grå plastposer, disse sættes også ned på vejen foran lejlighederne. I lejlighederne ligger der en folder, der beskriver hvad restaffald er, og således er omfattet af afhentning. Folderen er på Italiensk og de enkelte produkter opført i alfabetisk orden. Nye poser kan afhentes på genbrugspladsen, lige før kirken i Gravedona

Særlig ordning EUR 30

Vi har lavet en aftale med Marilena, som gør rent. Såfremt man ikke selv medbringer/bortskaffer sit affald afregnes der separat EUR 30. Beløbet afregnes separat af den enkelte aktionær/bruger ved afrejse og lægges i lejligheden, så sørger hun for at klare bortskaffelse.

Hvis man ønsker at gøre brug af denne ordning, skal man sætte affaldet i lukkede poser i køkkenvasken.


Glas, Plast og Pair/Pap skal afleveres i de centralt placerede containere 

BLÅ container: Papir, Pap og Drikkekartoner (rengjorte)

GUL container: Plastemballage og Dåser

GRØN container: Glas

De 3 containere skal iflg. vores oplysninger opstilles centralt, men lige i øjeblikket er der kun opstillet containere i Brenzio lige ved kirken på højre side, og på den lille P-plads lige inden nedkørslen til hotel Odissea. Derudover er der også affaldscontainere lige før, vi kommer ud på hovedvejen på vej til Gravedone - lige ved vandhanen.


29. maj 2022

jørgen jacobsen 28.12.2020 16:13

Hej Mikael. God ide. Afstanden til søen er ca 3 km ad asfaltvejen, men til fods er der en kortere rute ad stier. Jeg sælger uge 10, 39, 49 og 50. vh Jørgen.

Mikael palmer Olsen 26.12.2020 15:32

Hej Italiensk feriebolig.Jeg overvejer at købe en uge men venter lidt i disse coronatider Men vil gerne høre hvor langt der er til søen fra ferielejlighederne.

jørgen jacobsen 28.12.2020 16:33

Hej Mikael. God ide. Afstanden til søen er ca 3 km ad asfaltvejen, men til fods er der en kortere rute ad stier. Jeg sælger uge 10, 39, 49 og 50. vh Jørgen.

Nyeste kommentarer

22.05 | 20:05

Hej - Er det mon muligt at leje en lejlighed i uge 29? Mvh Marianne

05.04 | 16:05

Hej Maibritt, hvis du er interesseret, kan du leje uge 21 i lej. 5. Du ka...

05.04 | 13:23

Hej med jer Er det en mulighed at leje en lejlighed i uge 21 eller 22? ...

27.01 | 21:29

Jeg opdaterer i weekenden!