Vedtægter for Italiensk Feriebolig A/S

AFSKRIFT

V E D T Æ G T E R

for

”ITALIENSK FERIEBOLIG A/S”

 ==================================

§ 1.

Selskabets navn er ITALIENSK FERIEBOLIG A/S.

Selskabets hjemsted er Helsingør kommune.

§ 2.

Selskabets formål er køb og drift af 4 ejerlejligheder, beliggende i Consiglio di Rumo kommune i Italien, matrikelkort side 31, nr. 6103, 6104 og 6105.

§ 3.

Selskabets aktiekapital andrager kr. 1.200.000,-, skriver kroner eenmilliontohundredetusinde 00/100, fordelt i 200 aktier á kr. 6.000,-.

Aktiekapitalen er fuldt indbetalt. Aktierne skal lyde på navn og er frit omsættelige. Aktierne er ikke omsætningspapirer.

§ 4.

Aktionærernes navn og adresse skal være noteret i selskabets aktiebog, som skal indeholde en fortegnelse over samtlige aktionæreres navn og adresse samt aktiernes størrelse.

§ 5 .

For at en overdragelse af en aktie kan noteres i selskabets aktiebog, skal der overfor bestyrelsen foreligge skriftlig dokumentation for overdragelsen fra såvel overdrager som den til hvem aktien overdrages.

§ 6.

Ingen aktie har særlige rettigheder og ingen aktionær er pligtig til at lade sine aktier indløse.

§ 7.

Selskabets generalforsamling afholdes i København eller Helsingør.

Den ordinære generalforsamling afholdes inden 6 måneder efter regnskabsårets slutning, jfr. § 19. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med højest 4 ugers og mindst 14 dages varsel ved almindeligt brev med angivelse af dagsorden til de i selskabets aktiebog noterede aktionærer.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes efter bestyrelsens eller en ordinær generalforsamlings beslutning eller efter skriftligt forlangende af aktionærer, der ejer mindst 1/10 af aktiekapitalen, hvilket forlangende skal angive hensigten med en sådan generalforsamlings afholdelse. Den ekstraordinære generalforsamling skal afholdes senest 14 dage efter, at forlangendet om dens afholdelse skriftligt er meddelt bestyrelsen.

Forslag fra aktionærernes side må for at komme til behandling på den ordinære generalforsamling være indgivet til bestyrelsen senest 28 dage før generalforsamlingens afholdelse.

Senest 8 dage før enhver generalforsamling fremlægges på selskabets kontor til eftersyn for aktionærerne dagsorden og de fuldstændige forslag, der agtes fremsat på generalforsamlingen, samt for den ordinære generalforsamlings vedkommende tillige årsregnskabet og årsberetning underskrevet af direktion samt bestyrelse.

§ 8.

På den ordinære generalforsamling skal der foretages:

1.     Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

2.     Fremlæggelse af årsregnskab og årsberetning til godkendelse.

3.     Beslutning om overskuddets fordeling

4.     Valg af bestyrelse

5 . Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

§ 9.

På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på kr. 6.000,- én stemme.

For så vidt den pågældende aktie er erhvervet ved overdragelse, skal denne aktie være noteret på vedkommendes navn i selskabets aktiebog senest 1 måned før generalforsamlingen. Dette gælder dog ikke, såfremt hele aktiekapitalen er repræsenteret på generalforsamlingen, og generalforsamlingen eenstemmigt vedtager at fravige det nævnte krav om notering 1 måned før generalforsamlingen.

Stemmeret kan udøves i henhold til skriftlig fuldmagt, der kun kan meddeles gældende for en enkelt generalforsamling.

§ 10.

Generalforsamlingen vælger ved simpel stemmeflerhed en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde. De stemmeberettigede aktionærer kan forlange skriftlig afstemning om foreliggende forhandlingsemner.

§ 11.

De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved almindelig stemmeflerhed af de tilstedeværende stemmer, dog at der til vedtagelse af beslutning om ændring af vedtægter eller selskabets opløsning kræves, at 90% af de stemmeberettigede aktionærer stemmer derfor.

§ 12.

Over det på generalforsamlingen passerede indføres en kort beretning i den dertil af bestyrelsen autoriserede forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og bestyrelsens tilstedeværende medlemmer.

§ 13.

Bestyrelsen består af tre til syv medlemmer, der vælges af generalforsamlingen, som tillige vælger bestyrelsens formand.

 Bestyrelsesmedlemmer behøver ikke at være aktionærer.

Bestyrelsens medlemmer afgår hvert år ved den ordinære generalforsamling. Fratrædende medlemmer kan genvælges.

§ 14.

Bestyrelsens har den overordnede ledelse af alle selskabets anliggender.

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne er tilstede. I tilfælde af stemmelighed gør formandens stemme udslaget.

Formanden indkalder til bestyrelsesmøde, når han skønner det påkrævet, eller når et medlem eller en direktør fremsætter krav herom.

§ 15.

Bestyrelsen ansætter én direktør i selskabet og fastsætter vilkårene for dennes stilling. Direktøren kan tillige være medlem af bestyrelsen, men kan dog ikke være bestyrelsens formand.

§ 16.

Selskabet tegnes af 2 medlemmer af bestyrelsen i forening, eller af direktøren sammen med et bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen kan meddele prokura enkel eller kollektiv.

§ 17.

S elskabets regnskabsår løber fra 1/7 – 30/6.

Første regnskabsår løber dog fra selskabets stiftelse den 2/1-1986 til 30/6-1987.

§ 18.

Årsregnskabet opgøres under omhyggelig hensyntagen til tilstedeværende værdier og forpligtelser og under foretagelse af forsvarlige afskrivninger.

Henstår der uafskrevet underskud fra tidligere år, skal overskud først anvendes til afskrivning af dette. Efter at henlæggelser har fundet sted udredes tantieme til bestyrelse og direktion efter generalforsamlingens nærmere bestemmelser.

Restbeløbet anvendes efter generalforsamlingens bestemmelse til yderligere henlæggelse, overførsel til næste års regnskab eller inden for den gældende lovgivnings regler til udbytte til aktionærerne.

---------------------

Således vedtaget på generalforsamlingen den 22. november 2012

I bestyrelsen: Poul Ejner Jensen, Jan Buhl Christensen, John Ingerslev Jensen, Karen Marie Olsen og Thorkild Tosti Clausen

Nyeste kommentarer

22.05 | 20:05

Hej - Er det mon muligt at leje en lejlighed i uge 29? Mvh Marianne

05.04 | 16:05

Hej Maibritt, hvis du er interesseret, kan du leje uge 21 i lej. 5. Du ka...

05.04 | 13:23

Hej med jer Er det en mulighed at leje en lejlighed i uge 21 eller 22? ...

27.01 | 21:29

Jeg opdaterer i weekenden!